Over Vreugdenhil

Met ruim 1,4 miljard kilo verwerkte melk per jaar die we exporteren naar 130 landen is Vreugdenhil Dairy Foods een wereldspeler, maar wel met een lokaal karakter. We zijn van oorsprong een familiebedrijf, en dat merk je. Bij ons ben je geen nummer, maar word je gezien.

Care for tomorrow

Bij Vreugdenhil kennen we elkaar en vertrouwen we op elkaars expertise. De werksfeer is informeel, waarin we successen vieren en van elkaar leren. Samen leveren we zo vandaag de melkpoeder van morgen.

Als je kiest voor Vreugdenhil Dairy Foods, kies je niet alleen voor je eigen toekomst, maar ook voor die van de volgende generaties. Want we vinden het normaal om goed voor elkaar en onze planeet te zorgen. Niet voor niets is Care for tomorrow onze slogan.

Op onze vier productielocaties zijn we continu bezig om het proces te optimaliseren en te verduurzamen. Ons doel is om samen te bouwen aan een duurzame productie met aandacht voor dier, natuur en omgeving. Onze ambitie is om CO2 neutraal te zijn van gras tot glas in 2050. Samen met alle partners in de keten zetten we iedere dag waardevolle stappen voor een betere toekomst.

Duurzaamheid

Vreugdenhil vindt het normaal om goed voor elkaar en onze planeet te zorgen. Ons doel is samen te bouwen aan een duurzame productie, met aandacht voor dier, natuur en omgeving. Bijvoorbeeld door eerlijke en milieubewuste inkoop- en duurzaamheidsprogramma's. 

Lees meer over duurzaamheid bij Vreugdenhil

Ontwikkel je talent

Bij Vreugdenhil begrijpen we dat de kracht van de organisatie zit in de expertise van onze medewerkers. We investeren dan ook graag in jouw toekomst bij ons. Er is veel ruimte voor (talent)ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Groei je met ons mee?

Het recruitment team van Vreugdenhil

Staat jouw vacature er niet tussen?

Maak een Jobalert aan om passende vacatures in jouw mail te ontvangen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Top