Over Vreugdenhil

Missie en visie


Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder, speelt Vreugdenhil Dairy Foods in op deze behoefte, door het beste van melk te leveren. We bring you the best of milk! Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om - samen met onze ketenpartners - hét verschil te maken voor miljoenen consumenten overal ter wereld. It is more than a mission, it’s a call. Onze visie voor de toekomst? Milk nutrition in everyone’s daily diet. Omdat we geloven dat iedereen dagelijks toegang moet hebben tot gezonde en voedzame melk.
Meer weten over onze corporate strategie? Lees dan verder.


Vreugdenhil in 5 minuten

Hollandse koeien voorzien Vreugdenhil 365 dagen per jaar van kwaliteitsmelk die wij verwerken tot melkpoeder en naar 130 landen wereldwijd exporteren. Ga even lekker zitten: in dit filmpje zie je het hele proces!

Afdelingen uitgelicht


Supply Chain

Kwaliteit

Techniek

Facts en figures

Vreugdenhil opereert vanuit het hart van de samenleving en heeft het doel binnen de hele keten op economisch, sociaal maatschappelijk en ecologisch vlak waarde toe te voegen. Bijvoorbeeld door eerlijke en mileubewuste inkoop en duurzaamheidsprogramma's. In ons jaarverslag lees je hier meer over. 

Ontwikkel je talent

Vreugdenhil Dairy Foods heeft aandacht voor haar mensen. Als je bij ons werkt, kun je volop je talenten ontwikkelen. Er is veel uitdaging en ruimte voor verbeteren en ontwikkelen. We zijn een groeiende organisatie met opleidingsmogelijkheden op maat en er is veel ruimte voor initiatief en eigen invulling van de functie. 

Het recruitment team van Vreugdenhil

Top