Processing

Bij Processing maken we op drie van onze locaties van de dagverse rauwe melk melkpoeder. Dankzij jou wordt dit proces vakkundig en zorgvuldig aangepakt.

Werken in Processing bij Vreugdenhil

Melk bestaat voor een groot deel uit water. Wil je er melkpoeder van maken, dan moet de melk worden ingedampt. Daarna gaat de ingedampte melk in sproeidroogtorens zodat je mooie, fijnkorrelige melkpoeder overhoudt. 

Operators van Processing zijn onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen van de melk, de controlerondes in de productieomgeving of het afnemen van monsters. Of zij houden in de controlekamer het gehele productieproces in de gaten door middel van camera’s en schermen met informatie. Op deze afdeling is het werk afwisselend en ben je vooral analytisch bezig.

Wat maakt het leuk om op deze afdeling te werken?

✔ Fijne werksfeer: samenwerken met leuke collega’s in een informele werkomgeving.
✔ Uitdagende werkzaamheden: afwisselend en inhoudelijk werk. 
✔  Eigen verantwoordelijkheden en veel ruimte om zelf oplossingen aan te dragen.

Bekijk vacatures

Maak kennis met je collega's

Er wordt bij ons hard gewerkt, maar er wordt ook hard gelachen. Lees hier de verhalen van onze medewerkers.

Processing vacatures

Als Procesoperator bij Vreugdenhil ben je niet zomaar een operator. Je werkt samen met je ploeg aan de productie van gezonde en voedzame melkpoeders. En...

Als Procesoperator bij Vreugdenhil ben je niet zomaar een Operator. Je bent een echte pionier die op onze moderne productielocaties de weg weet naar het...

Heb je nog vragen?

Ons recruitment team staat voor je klaar!

Top