Supply Chain

Op vier productielocaties verwerken wij dagverse melk tot voedzame melkpoeders. Supply Chain bij Vreugdenhil is uitdagend, omdat we een complex productieproces kennen.

Werken in Supply Chain bij Vreugdenhil

Binnen Vreugdenhil verwerken we dagverse melk tot melkpoeder op onze vier productielocaties. Omdat we met een dagvers product werken en een complex productie proces kennen, is een goed lopende Supply Chain cruciaal. Daarvoor hebben wij jou nodig!

De afdeling Supply Chain

Service aan klanten en samenwerking met leveranciers zijn bepalend voor het succes van Vreugdenhil Dairy Foods. De afdeling Supply Chain speelt hierin een belangrijke rol. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren collega’s; supply- en demand planners, transportplanners en diverse specialisten op het terrein van exportdocumentatie en douaneformaliteiten. Samen zorgen wij voor een balans tussen de wensen van klanten en die van de onderneming. Wij streven altijd naar langetermijnrelaties met klanten. Onze uitdaging is om via stabiele processen de groei van de productiecapaciteit van Vreugdenhil optimaal te faciliteren.

Top